Vecka 5

Hej!

Veckan har som vanligt varit fylld med mycket skratt, rörelse och hög decibel!

Dagarna ateljén är öppen är måndag, tisdag och torsdag. Vi hamrar och spikar även så mycket vi kan i träslöjden där barnen får realisera sina egna koncept och idéer, vi försöker verkligen pusha för att de ska göra saker de har användning för i hemmet så ni får gärna påminna om hur mycket ni behöver en extra smörkniv eller sockersked… Eller kanske en ny mössa nu när det är kallt ute, vi kan även vara i syslöjden om det önskas. På torsdagar tränar vi fotboll i idrottssalen med fokus på bollkontroll och tekniker varje jämn vecka. Ojämna veckor på torsdagar tränar vi istället kampsport med fokus på kondition och styrka. Fredagar tar vi det lite lugnare och har filmmys, den här veckan blev filmvalet den fantastiska Kubo och De Två Strängarna.

Vi vill även påminna om att fylla i och lämna in lov-lappar, vore väldigt bra för oss att få in dem snarast så vi kan börja planera för loven.

På tisdag kommer vi ha föräldrafika kl 15:00-16:30 där vi bjuder på kaffe, saft och frukt. Vår nya rektor Heidi är också på plats då!

Tack för den här veckan,
Alla vi på Klubben!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *